Viime viikot ovat olleet kiireistä aikaa. Päivät ovat täyttyneet niin perhe-elämän normaaleista rutiineista kuin työn tuomista haasteista. Haasteita on ollut niin valokuvauksen saralla kuin opetustehtävissäkin.

Viime viikko kului valtionpalveluksessa, eli olin kertaamassa. Kyseinen ”lomaviikko” tuli tarpeeseen. Voi sanoa, että tuli ”lomailtua” töistä tehokkaasti. Tosin tämän viikon jälkeen töitä oli pinossa ihan riittävästi, ja nyt onkin mennyt tämä viikko selvitellessä kyseistä työrupeamaa.

Pikku hiljaa aletaan olemaan jo voiton puolella. Meinaan työpöytääkin alkaa näkymään työpinojen alta. Tämä on hyvä malli.

Hieman kyllä harmittaa, että ei tullut otettua kameraa mukaan kertausharjoituksiin. Leiripaikkamme oli nimittäin aivan mielettömän upealla paikalla. En olisi uskonut, että puolustusvoimilla on tuollaisilla paikoilla ampuma-alueita. Telttamme oli nimittäin kahden suoalueen väliin jäävällä kannaksella. Molemmilla suoalueilla oli suolampia, joissa näytti ainakin joutsenet viihtyvän. Kuvattavaa olisi ollut paljon, aina mahtavista maisemista mielettömän kirkkaaseen öiseen tähtitaivaaseen. Ehkä sitten ensi kerralla otan kameran matkaan mukaan, tai sitten en.

Ennen kertausviikkoa oli muutama keikka Aamulehteen. Myös kuluvalla viikolla on ollut mukavasti kuvaushommia Aamulehteen.

Näiden muutamien viikkojen keikat ovat olleet melko monipuolisia. Mukaan on mahtunut, niin lapsikuvaa, henkilökuvaa kuin ruokakuvaakin. Se että kuvaukset poikkeavat toisistaan, on tämän duunin suolaa. Mukavaa on ollut.

Lisäksi sähköpostiin oli tullut mukavaa palautetta eräältä asiakkaalta. Tämä saa taas jatkamaan eteenpäin ja aiheen kehittää edelleen itseään.

Alla muutama kuva viime viikoilta.

Näiden lehtikeikkojen lisäksi viikkoon on mahtunut myös lapsikuvauksia, kuin myös erään levyn kansikuvaustakin. Katsotaan millainen kansi siitä sitten kehkeytyy. Ensimmäistä kertaa itse olin levyn kantta kuvaamassa, mielenkiintoinen projekti kaikkiaan.