Viime päivinä on saatu todistaa mitä erilaisempia sääilmiöitä. Tänäänkin välillä paistoi aurinko ja hetkessä tuli vettä oikein kunnolla. Se saikin minut miettimään, mitä kuvausmahdollisuuksia nämä ihanat syyskelit mahdollistavat.

Eli ei muuta kuin kamera käteen ja muutama linssi matkaan mukaan ja tuttuun lähimetsään katsomaan mitä kuvattavaa sieltä löytyy. Vaikka lähimetsässä on viime vuosina tullut vierailtua useita kertoja ja kuvitteli, että tietää jo jokaisen kuvattavan kohteen siellä. Voi kuinka väärässä sitä saattoi ollakaan. 

Kun siirtyi tutulta polulta pois, ja katseli maisemia uusin silmin, niin näki myös uutta kuvattavaa. Itse asiassa auringon säteet leikittelivät metsän eri pinnoilla siten, miten en ollut sitä ennen huomannut. Samoin huomasin pari uutta kuvauspaikaa, joissa voisi kuvata myös mielenkiintoisia potretteja.

Täytyy sanoa, että noin tunnin kuvausreissu sai mielen lepäämään. Ei ollut kiire mihinkään ja saattoi vain kulkea sinne minne tuuli kuljetti. Vaikka ollaan jo melko pitkällä syksyä, niin siitä huolimatta mukavasti kuului lintujen ja muiden metsän eläinten ääniä – rentouttavaa.

Alla muutama otos tuolta pako metsään reissulta.