Tapahtumien vienti tiedostoksi

Aikaisemmissa kirjoituksissa ja videoissa olemme käyneet LongoMatchin peruskäytön läpi, yhtä ominaisuutta lukuunottamatta. Tähän ominaisuuteen perehdytään tässä jutussa ja videossa. Viimeinen osa peruskäyttöä on tapahtumien (eventtien) vienti LongoMatchistä tiedostoksi.

Tapahtumien viennin lisäksi tässä videossa käsitellään projektien hallintaa sekä miten olemassa oleva projekti saadaan auki ja sen asetuksia voidaan muuttaa. Nämä tehtävät ovat niin sanottua peruskäyttöä.

LongoMatchista voidaan viedä tiedostoja kahdella eri tavalla. Voimme luoda useasta tapahtumasta yhden tiedoston tai vaihtoehtoisesti jokaisesta tapahtumasta oman videotiedoston. Molempien ominaisuuksien käyttö on perusteltua. Mikäli haluat antaa valmennukselle katsottavaksi useampia klippejä, joista valita mitkä näytetään pelaajille, niin tällöin on varmasti perusteltua luoda jokainen tapahtuma omaksi videotiedostoksi. Jos taas haluat luoda valmiin kokonaisuuden, jota esittäessä ei tarvitse siirtyä tiedostosta toiseen, sinun kannattaa viedä tapahtumat yhteen videotiedostoon.

Kuten sanoin, niin voit itse päättää, mikä tapahtumien vienti palvelee sinun tarpeitasi parhaiten.

Alla olevalla videolla on myös käyty läpi, miten voit hallita LongoMatchilla luomiasia projekteja. Hallinnan lisäksi videossa kerrotaan vinkki, kuinka voit hyödyntää samassa projektissa useampia eri kuvakulmia (kunhan nauhoitus on jokaisessa kuvakulmassa aloitettu samaan aikaan). Toki voit tehdä yhden projektin, johon sisällytät useampia kuvakulmia, mutta mikäli haluat useamman klipin useammasta eri kuvakulmasta, niin silloin minusta on helpompi työskennellä projektien hallinnan kautta. Tällöin itse säästää hieman klikkauksia.

Toivottavasti näistä peruskäytön videoista on ollut sinulle apua. Mikäli sinulle on herännyt kysymyksiä, niin älä pelkää ottaa minuun yhteyttä.

Käy kertomassa kolmella sanalla, mitä mieltä olit tästä LongoMatchin peruskäyttöön suunnatusta juttusarjasta. Voit myös kertoa, mistä haluaisit seuraavaksi lukea.