LongoMatchin asentaminen

Ensimmäinen osa LongoMatchia käsittelevää juttusarjaa kertoi yleisesti mikä LongoMatch on ja mitkä ovat sen eri versioiden erot. Tässä osassa laitetaan kädet saveen ja käydään läpi miten LongoMatch saadaan asennettua koneelle. Toivottavasti saat vinkkejä videolta LongoMatchin asentamiseen. Mikäli sinulla nousee mieleen kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Uusien LongoMatchin versioiden asentaminen on melko suoraviivaista ja helppoa. Osa varmasti muistaa aiemman version asentamisesta erillisen codec paketin asentamisen ja sovelluksen asentamisen erikseen. Nykyisissä versioissa on vain yksi asennuspaketti, jolla asennetaan kaikki tarvittava sovelluksen käyttöön.

On hyvä muistaa, että mikäli et ole käyttänyt jo LongoMatchin ilmaista kokeilua, niin aluksi sinulla on käytössäsi PRO -version ominaisuudet, jota katoavat määräajan päästä. Alla olevalla videolla on käyty läpi sovelluksen asentaminen. Ennen kuin pääset asentamaan sovellusta, sinun tulee ladata sovelluksen asennuspaketti, joka on tarkoittu käytössäsi olevalle käyttöjärjestelmälle. Pääset lataamaan LongoMatchin täältä.

Alla olevalla videolla on käyty LongoMatchin asentaminen Maciin lävitse. Asentaminen Windows koneeseen ei poikkea juurikaan Maciin asentamisen suhteen. Yksinkertaistettuna lataat asennuspaketin LongoMatchin sivuilta ja tämän jälkeen avaat sovelluksen ja seuraat sovelluksen ohjeita asennuksen läpi.

Seuraavassa juttusarjan jutussa käydään läpi mitä LongoMatch on syönyt, mitä löytyy mistäkin.