Valepa pelasi harjoitusottelun Fakel Novyi Urengoi vastaan. Olin paikalla kameran kanssa ja seuraavassa PDF-tiedostossa on muutama kuva ottelen tiimellyksestä.

Ottelu oli kaikin puolin myös itselleni hyvää harjoitusta. Harvemmin tulee lentopalloa kuvattua. Tässä lajissa pitää olla kyllä koko ajan skarppina, jotta saisi hyvää ja erilaista kuvaa. Muutama nukahtaminen kostautui ja se paras kuva jäi vieläkin ottamatta. Ehkä sitten seuraavassa pelissä.

Valepa oli ottelussa selvästi vastaantulija, ja vierailija veikin ottelun kaikki neljä erää. Luit aivan oikein, ottelussa pelattiin neljä erää harjoituksen vuoksi.

Muutamia positiivisia asioita oli Valepan pelissä havaittavissa, mutta harvassa olivat hyvät hetket. Täytyy rehellisesti sanoa, että vierailija oli joka osa-alueella kotijoukkuetta edellä. Näytti jopa siltä, että he pelailivat puolivaloilla. Tosin hehän ovat täysiverisiä ammattilaisia ja tienaavat lentopallolla leivän pöytään.

Toivottavasti nautit alla PDF-tiedostoon keräämistä kuvistani. Pienoinen valkotasapaino ongelma kyllä oli kuvia säätäessä. Pitäisiköhän hankkia harmaakortti ja kalibroida näyttö?

Kuvia pelistä PDF-tiedostossa (n. 7 Mt)