Joukkueiden hallinta LongoMatchissa

Olemme jo edenneet kahden askeleen päähän, jotta pääsemme työstämään videomateriaalia ja luomaan joukkueelle ja yksilöille klippejä. Vielä siis kaksi askelta, niin olemme onnistuneet alkuvalmisteluissa.

Tähän mennessä olemme käyneet läpi kuinka LongoMatch asennetaan ja mitä tarvittavia asetuksia tulee määritellä, ennen kuin aloitamme varsinaisen käytön. Jotta otteluiden klippien tekeminen olisi mahdollisimman helppoa, niin vielä ennen niiden tekemistä olisi kaksi askelta, kuten tuossa aiemmin mainitsin. Seuraava askel onkin joukkueiden määritteleminen.

Jos haluat nopeasti päästä tekemään klippejä, niin joukkueiden määritteleminen ei ole mitenkään pakollinen osa valmistautumisessa. Mikäli haluat nähdä mistä ottelusta on kyse projektilistauksessa, niin joukkueiden määrittely helpottaa tätä. Muuten projektilistauksessa näkyy vain usea projekti, jotka on nimetty home – away. Joukkueiden määrittely siis helpottaa oikean ottelun löytämistä.

Lisäksi joukkueiden määrittelyn ansiosta yksilöklippien tekeminen on helpompaa. Tällöin voit suoraan tapahtumassa (event) määritellä pelaajan, kenelle haluat kyseisen klipin tehdä. Voit siis yhdellä katselulla tehdä sekä joukkue, että yksilöklipit.

Seuraavassa videossa on käyty läpi joukkueiden hallinta.

Seuraavassa osassa käydään läpi analyysipohjan (dashboard) luonti ja sen määrittely. Mikäli juttu kirvoitti ajatuksia tai kysymyksiä, niin älä pelkää lähestyä niiden merkeissä, vaan heitä rohkeasti viestiä.