Näin kun vuosi on vaihtunut on hyvä katsoa hieman taakse päin.

Viime vuosi on ollut tapahtumarikas ja kulunut nopeasti. Paljon hyviä asioita on tapahtunut mm. oman studio Stormiin, valokuvaajan ammattitutkinto ja paljon uutta oppia ja hienoja kuvauksia. Myös osaamisalaani olen laajentanut puhtaasta lehtikuvaamisesta studiokuvaamiseen. Viime vuoden selkeänä teemana oli valaisun hallinnan perusteellisempi hallitseminen.

Halukkaita kimppastudioon tulijoita edelleen etsiskellään.

Mennyt vuosi toi mukanaan paljon uusia asiakkaita, joka on varsin iloinen asia. Toivottavasti nyt alkanutkin vuosi jatkuisi samanlaisena, onnistuneiden kuvausten, koulutusten sekä uusien asiakkaiden suhteen. Yllättävää on ollut työpajojen kysyntä, vaikka työpajoihin ei kovinkaan usein ole saatu kymmentäkään osallistujaa, siitä huolimatta säännöllisin väliajoin niitä pyydellään.

Kuvaustyöpajoja tulen pitämään edellistä vuotta useamman, ja nyt keväälle on suunnitelmissa henkilökuvaus-, pikku salamat miljöössä sekä studiokuvaustyöpajaa. Ajankohdat ovat vielä hieman avoinna.

Kiitänkin näin heti vuoden alkuun kaikkia asiakkaitani sekä yhteistyökumppaneita vuodesta 2012 ja toivotan teille kaikille onnellista ja tuloksellista vuotta 2013.

 

_R9B1894