Sastamalan opisto järjestää taas paljon mielenkiintoisia valokuvauskoulutuksia.

Ohjelmistossa on jälleen henkilökuvaamisen työpaja, jossa allekirjoittanut toimii kouluttajana.

Viime vuotiseen malliin työpajan aikana kuvataan paljon. Opisto ilmoittaa sivuilla työpajan sisällöksi seuraavaa: ”Hyviin henkilökuviin ei tarvita kalliita kameroita ja valaisukalustoa. Edullisilla laitteilla päästään pitkälle, kunhan tiedetään, mitä tehdään. Työpajassa harjoitellaan mallin ohjausta, kuvauspaikan valintaa sekä mallin valaisemista luonnonvalolla ja keinovalolla. Työpajaan osallistujalla tulee olla oma kamera ja sen käytön perustuntemus.

Työpajan ajankohta on 22.9.2012-23.9.2012 klo 10 – 14.30.

Työpajaan pääset ilmoittautumaan tästä linkistä.

Muita valokuvausaiheisia kursseja

  • Valokuvausprojekti Toteutamme kiinnostavan kuvausprojektin yhteistyössä Sastamalakodin asukkaiden kanssa. Projekti sisältää oppitunteja ja käytännön työn suunnittelua sekä ohjausta ja tulosten arviointia. Aiheina mm. kuvaajan etiikka, kuvien julkaiseminen, kuvaustekniikkaa sekä valmistautuminen dokumentaariseen kuvausprojektiin. Kokoonnumme ensimmäisellä kerralla kirjaston Lizelius-salissa. Perjantaisin 2.-30.11. klo 17-20. Ilmoittautuminen.
  • Digitaalisen järjestelmäkameran käytön perusteet Perehdymme digitaalisen järjestelmäkameran ominaisuuksiin ja kuvan ottamiseen. Ei ole vaikeaa. Ilmoittautuminen.
  • Digikuvausta ja kuvankäsittelyä Kuvaustehtäviä, kuvankäsittelyä, keskustelua kuvista ja tekniikasta tarpeen mukaan. Edetään kurssilaisten ehdoilla. Ilmoittautuminen.