Ensiaskeleet LongoMatchin kanssa

Jotta LongoMatchin käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa, niin heti ensimmäisen sovelluksen käytön yhteydessä on järkevää määritellä keskeiset asetukset. Riittää, että asetukset määritellään kertaalleen, jonka jälkeen ne ovat voimassa kaikkina seuraavinakin kertoina, kun sovellus käynnistetään. Asetusten määrittelyn yhteydessä määritellään muun muassa itselle parhaiten soveltuvat pikanäppäimet. Pikanäppäinten ansiosta sovelluksen käyttäminen helpottuu ja nopeutuu. Tämän vuoksi onkin järkevää käyttää hetki aikaa asetusten määrittelyyn.

Oletuksena LongoMatchissa ei ole asetettu päälle automaattista projektien tallennusta. Tämä tulee asettaa erikseen päälle asetuksista. Vaikka kyseinen ominaisuus olisi asetettu päälle, niin osa projektin (pelin) tapahtumista ja määritelmistä ei tallennu ennen kuin projekti (ottelu) suljetaan. Tämä on hyvä muistaa siinä vaiheessa, kun määritellään esimerkiksi yksilökohtaisia klippejä pelaajille. Kyseinen ominaisuus on muun muassa yksi sellaisista kokonaisuuksista, jotka tallentuvat projektiin (otteluun) vasta, kun se suljetaan.

Seuraavalla videolla on kerrottu LongoMatchin erilaisista asetuksista sekä niiden määrittelemisestä. Toivottavasti nautit videosta. Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysymyksiä LongoMatchiin tai yleensäkin analysointiin liittyen, älä pelkää ottaa minuun yhteyttä.