Pyhän Olavin kirkko "meidän" rannasta nähtynä

Edellisestä postauksesta on jo jonkin verran aikaa. Sen jälkeen on muutaman kerran kameraa ulkoilutettu ja myös sisällä ”studiossa” tyttärestä muutama räpsy otettu.

Viime kerrasta olen saanut kuitenkin laitettua kuvat jo näytille, vaikka varsinaista juttua en olekaan kirjoittanut. Tässä nyt hieman juttua tuosta kuvausreissusta.

Olimme perheen voimin kävelemässä, eli tällä kertaa ei lähdetty varsinaisesti kuvaamaan, vaan viettämään mukavaa ulkoilua perheen voimin. Ajatuksena oli, että mikäli jotain kuvattavaa ilmestyy eteen, niin otetaan muutama räpsy. Jotain pientä reissulla tulikin vastaan.

Päätimme suunnata kävelyn ”omaan” rantaamme ja sitten siellä katsastaa jään kantavuus. Otimme pulkan mukaan ja lähdimme tarpomaan kohti rantaa.

Polku rannassa

Kuvauksen kannalta oli melko surkea keli, koska kaikkialla oli niin harmaata ja valoa ei ollut juuri ollenkaan. Tästä syystä ei ollut sitten myöskään juurikaan valon ja varjon leikkiä ja kaikki näyttikin enemmän tai vähemmän valkoiselta ja harmaalta. Tästä syystä näytti siltä, että mitään rantaa ei olisikaan, kun katseli joelle päin. Näytti, että sama valkoinen (harmaa) linja ulottuu silmän kantamattomiin.

Kuitenkin tässä piili vaara, sillä rannalla on melko jyrkkä pudotus, joka on erittäin kivinen. Jollei tätä tietäisi, saattaisi helpostikin teloa jalkansa mennessä jäälle.

Kaiken kaikkiaan kuvauksellisesti ei kovinkaan tuloksellinen reissu. Mutta toisaalta eihän sitä aina tarvitse liikkua kuvauksen ehdoilla. Tänään mentiin perheen ehdoilla, ja hauskaa oli.

Myös muita oli liikenteessä, olihan mukavan "lämmin" keli kävellä.