Osittain työhöni ja harrastukseeni liittyen olen alkanut valmistamaan digikuvaus -kurssi sivustoa. Sivusto etenee pikku hiljaa. Ongelmana on ollut ajanpuute sekä se, että työstän sivustoa yksin. Olisikin mukavaa, että saisin työhön mukaan muitakin.

Kurssin on tarkoitus olla sellainen, että siinä hyödynnettäisiin nykyaikaista sosiaalista mediaa sekä muitakin verkko-opiskelun välineitä.

Tähän mennessä olen saanut kirjoiteltua hieman teoriaa ja vinkkejä, joita olen löytänyt surffaillessani erilaisilla verkkosivuilla. Surffaillessa törmäsin Ylen digikuvaus-kurssiin, joka tuntuu olevan melko kattava. Kurssi pitää sisällään erilaisia videoita, jotka ovat peruja TV-ohjelmasta, joka esitettiin muutama vuosi sitten Ylellä.

Mikäli halukkaita löytyy, jotka haluavat kehittää ja olla mukana tekemässä tällaista kurssia verkkoon, niin laittakaa ihmeessä postia tulemaan osoitteeseen press(at)medianurkka.com.

Verkostoituminen kannattaa. Yhdessä saadaan tehtyä monipuolinen ja kattava materiaali aloitteleville ja hieman kokeneemmillekin kuvaajille.