Tänään pelattiin Vexve Areenalla CEV CUP:n ottelu VaLePa – Andreol Latina. Nopean katsomogallupin mukaan vierailija oli ottelun ennakkosuosikki. Olihan vierailija Italian liigassa pelaava joukkue. VaLePa oli kuitenkin tyly isäntä ja vei ottelun nimiinsä luvuin 3 – 1.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli VaLePalta vahvoja esityksiä. Kotijoukkue ei juuri epäonnistunut missään. Antti Esko toimi hyökkäyksien kapelimestarina hyvällä mielikuvituksella ja vaihtelevalla pelillä.

Kolmas erä olikin VaLePan osalta vaikea. Andreol Latina vei kolmannen erän ja kavensi tilanteeksi 2 – 1. Tässä vaiheessa näyttikin, että italiaanot saivat koneensa vaista tässä vaiheessa auki ja aloittivat pelaamisen. Kolmannessa erässä VaLePan hyökkäyspeli ontui ja muutenkin erään mahtui useita aloitusvirheitä sekä leveäksi menneitä hyökkäyksiä.

Neljännessä erässä VaLePa näytti, että he osaavat pelata lentopalloa. Neljännessä erässä Kunnari sekä Medenis ottivat vastuuta ja onnistuivat päättämään hyökkäyksiä onnistuneesti. Tämä erä kääntyikin VaLePalle ja Italian pojat joutuivat kotimatkalle 3 – 1 tappio niskassaan.

Alla muutama kuva ottelusta: